Keukenhof arrangement

Keukenhof arrangement met Hotel

Wil je Keukenhof Lisse bezoeken en zoek je een hotel vlakbij? Hotel Villa Flora te Hillegom bevindt zich op slechts 5 km afstand van Keukenhof. Boek je een hotelovernachting bij Hotel Villa Flora, dan kun je een Keukenhof arrangement bijboeken. Het arrangement bestaat uit een entreeticket voor Keukenhof inclusief ontbijt en of diner.

Keukenhof is de grootste tulpentuin!

Het bezoeken van Keukenhof in Lisse is de moeite waard. Het is een leuk en fleurig dagje uit! Elk voorjaar staan er weer miljoenen bloembollen in de bloei. Je vindt er meer dan 800 soorten tulpen. Het bezoeken van Keukenhof is een belevenis die je niet snel zult vergeten. Naast de ruim 32.000 m2 aan bloemen vind je er nog veel meer zoals; leuke bloemenshows, bijzondere kunst, unieke inspiratietuinen, en fantastische evenementen. We raden je aan om de Tulpomania tentoonstelling in het Juliana Paviljoen niet te missen.

Ook voor kinderen is Keukenhof superleuk! Er is genoeg te doen zoals; een speurtocht, spelen in de speeltuin, dwalen door het doolhof en kijken bij de kinderboerderij. Kortom de kinderen vermaken zich wel!

Let op: Keukenhof is open van 21 maart tot en met 10 mei 2020.

Met een hoop mooie foto’s terug naar het hotel

Na je bezoek aan Keukenhof kun je moe en voldaan naar Hotel Villa Flora in Hillegom. In het Grand café kun je genieten van een heerlijk diner en genieten van de uitstekende sfeer. Overal in het hotel is gratis WiFi dus je kunt direct je prachtige bloemenfoto’s delen met familie en vrienden. Moe en voldaan kun je in onze moderne hotelkamers de nacht doorbrengen. ’s ochtends kun je in het Grand Café genieten van een heerlijk ontbijtje.

Keukenhof pakketten:

  • – Entree ticket + ontbijt €24,-
  • – Entree ticket + ontbijt voor kinderen onder de 10 jaar €13,-
  • – Entree ticket + diner €42,- excl. Drankjes
  • – Entree ticket + diner voor de kinderen onder de 10 jaar €14,50 excl. Drankjes
  • – Entree ticket + ontbijt + diner voor volwassenen €50,- excl. Drankjes
  • – Entree ticket + ontbijt + diner voor de kinderen onder de 10 jaar €19,50 excl. Drankjes

 

Aanvullende informatie:

  • – Het diner voor de kinderen bestaat uit: een pannenkoek naar keuze of een kinderspies met frikandel/kipnugget/bitterbal met frietjes
  • – Het diner voor de volwassenen bestaat uit: Proeverij aan voorgerecht + sharing diner vlees mocht u nog een dessert willen kan dat natuurlijk dan kunt u van de kaart kiezen. Dit zit niet in de prijs begrepen.
  • – Diner op de dag van aankomst bij een verblijf van 1 nacht

Bekijk de hotelkamers