Theaterdiner

Theaterdiner

Ruben Hein

Op zaterdag 2 november 20:30 uur komt Ruben Hein naar de Kulturele Raad in Hillegom.

In het eerste soloprogramma van de zanger, pianist en songwriter Ruben Hein kan het publiek weer genieten van zijn warme stemgeluid en doorvoelde pianospel. Het grote publiek kan hem onder andere kennen van zijn deelname aan tv-programma’s als ‘Linda’s Zomerweek’ en als winnaar van ‘Wie is de Mol?’.

Zijn laatste plaat Groundwork Rising is zijn meest persoonlijke werk tot nog toe. Hij sloot zichzelf op in een bos met enkel een rammelende, rode piano. Daar lukte het hem weer om zijn muzikale basis terug te vinden. Maar wat is die basis? Ligt die in de muziek die zijn ouders hem voedden? Bij de piano of zijn stem? Of toch bij zijn eerste schreden als optredende muzikant op een Duitse cruiseboot… lang verhaal… dat hij je graag zelf vertelt.

In Boventoon laat Ruben met de broodnodige zelfspot, aan de hand van zijn muziek en persoonlijke herinneringen, zien hoe het voor hem is om een plaat te maken.

De Kulturele Raad biedt dit seizoen een gevarieerd programma theatervoorstellingen van landelijk bekende artiesten. Wij ontmoeten u graag in ons knusse theater.

De eerste voorstelling in dit seizoen van Maartje & Kine was erg snel uitverkocht. Wacht daarom niet te lang met uw bestelling voor de volgende voorstellingen. 

Kaarten voor losse voorstellingen zijn te bestellen op de website www.scbh.nl

 

 

Voorafgaand dineren bij Villa Flora

Maak uw avond uit compleet door voorafgaand aan de voorstelling te dineren in Villa Flora!

Geniet van het maandmenu  a € 25.00 pp of eet a la carte.

 

Geef bij uw reservering aan dat u naar het theater gaat, dan zorgen wij ervoor dat u op tijd klaar bent voor aanvang van de voorstelling.