Villa Flora Buffet Hillegom

Villa Flora Buffet Hillegom

Onze chef-koks bereiden voor u heerlijke warme en koude gerechten met verse ingrediënten. Veel aandacht wordt er besteed aan de presentatie van de gerechten voor een tot in de puntjes verzorgd buffet. Heeft u specifieke wensen, neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak.  Alle arrangementen zijn inclusief zaalhuur, wifi, airconditioning, bediening, inrichting en aankleding.

 

Warm / Koud Buffet II

  • Vleessalade met garnituur & aardappelsalade met truffelmayonaise en veldsla
  • Gemarineerde zalm & traditionele salade Niçoise
  • Groene salade & rauwkost
  • Saté van kippendijen met nasi en pindasaus
  • Pasta met Kip, gorgonzola, basilicum en rucola
  • diverse broodsoorten met aïoli en kruidenboter

Prijs € 17,50 per persoon

 

Warm / Koud Buffet III

  • Vleessalade met garnituur & aardappelsalade met truffelmayonaise en veldsla
  • Gemarineerde zalm & traditionele salade Niçoise
  • Zoute haring met uitjes
  • Vers gebraden fricandeau met honing-mosterd mayonaise
  • Pasta met Kip, gorgonzola, basilicum en rucola
  • Bavette aan het buffet gesneden
  • Zalm moot met verse spinazie
  • Frites & Roseval aardappeltjes
  • Diverse broodsoorten met boter en tapenades

Prijs € 25,00 per persoon

 

Warm / Koud Buffet Royal

  • Vleessalade met diverse vleeswaren en garnituur
  • Zalmsalade met gerookte paling, gerookte zalm, kappertjes en tonijnsalade
  • Zoute haring met uitjes & gevulde tomaatjes met Noorse ga
  • Vers gebraden fricandeau met honing-mosterd mayonaise & Ardennerham met galia meloen
  • Samengestelde rauwkost
  • Kippendijsaté met pindasaus, 2 stokjes per persoon
  • Runderstoofschotel met groenten, champignons en puree
  • Visspies met zalm, kabeljauw en gamba op pasta
  • Frites of wedges
  • Diverse broodsoorten met gezouten boter en kruidenboter

Prijs € 32,50 per persoon

 

Winter Buffet

  • 3 soorten stamppot met een stukje vlees

Prijs € 16,50 per persoon

 

Chef Kok Buffet
Een erg leuke en ongedwongen invulling van uw feest. Uw gasten kunnen zelf zien hoe onze chef-koks de heerlijkste gerechten ter plekke voor u bereiden

Voorgerechten:

  • Coppa di Parma & Vitello Tonato & Hollandse garnalen met ragfijne appel
  • vers gebakken stokbrood en kruidenboter
  • Diverse salades

Hoofdgerechten Vlees:

  • Varkenshaas medaillons met salie en gedroogde ham
  • Gebakken kleine biefstukjes van de haas met bearnaisesaus
  • Maïskip met groenten

Hoofdgerechten Vis:

  • Gebakken zalmfilet met zwarte pasta
  • Botervis met een kruidenkorst
  • Grote gepelde garnalen met teriyaki-saus

Vegetarische Gerechten:

  • Lasagne van courgette
  • Gevulde Portobello

Desserts:

  • bolletje ijs & crème brulée & verse fruitsalade
  • kleine glaasjes met mousse & petitfour bavaroise in verschillende smaken

Prijs € 32,50 per persoon

 

Dessert Buffet

Sluit uw warm / koud buffet af met een heerlijk dessert naar keuze.

Dessertbuffet Royal

  • Een spiegel met diverse soorten bavaroise
  • Kleine glaasjes met mousse
  • Kleine dessert taartjes
  • Crêpes met sinaasappelsaus, ter plekke geflambeerd
  • IJsbombe en sorbet ijsbollen

Prijs € 7,00 per persoon

 

Dessert Uitgeserveerd in Manden
We komen diverse malen langs met verschillende lekkernijen

  • Brownie & bolletje ijs & vers fruit & crème brulée

Prijs € 5,00 per persoon

 

Nostalgische IJssalon
Authentieke ijscokar met diverse smaken schepijs

  • 2 smaken naar keuze: vanille, aardbei of bosvruchten
  • In een obliehoorntje met slagroom

Prijs € 3,75 per persoon