Bruiloft zaal huren

Bruiloft zaal hurenBruiloft zalen Hotel Villa Flora

Op zoek naar een bruiloft zaal? Jullie willen de huwelijksdag natuurlijk op een perfecte manier vorm geven. Daarom is het belangrijk om een bruiloft zaal te huren die helemaal bij de dag van je leven past. Hotel Villa Flora in Hillegom heeft voor jullie op een gemakkelijk bereikbare locatie de ideale bruiloft zaal beschikbaar. Weet je waarom? Hotel Villa Flora biedt namelijk de keuze uit meerdere feestzalen. Zo kies je de bruiloft zaal die het meest geschikt is om een onvergetelijk bruiloftsfeest te organiseren.

Bruiloft zaal Floriade II: sfeervol met dansvloer en grote bar

Floriade II is een van de bruiloftszalen die wij in Hillegom beschikbaar hebben. De ruimte is sfeervol ingericht en van een dansvloer voorzien. Bovendien is er een riante bar aanwezig om alle bruiloftsgasten van een drankje te voorzien. Wij gaan graag met jullie in overleg voor wat betreft de inrichting en decoratie. Misschien heb je wel een voorkeur voor statafels en zitjes of wat anders in gedachten. Liever eerst chique dineren op de huwelijksdag? Dat is ook mogelijk vanaf 30 personen met een ruime keuze uit gerechten en arrangementen.

Bruiloft zaal Floriade III: als extra optie het Patioterras

Floriade III is eveneens perfect om als bruiloft zaal te huren. Ook in deze feestzaal is er sprake van een sfeervolle inrichting met een dansvloer en bar. Het is mogelijk om deze zaal met het Patioterras te combineren. Dat is ideaal als de bruiloft bijvoorbeeld in de lente of zomer plaatsvindt. Het is dan binnen en buiten feest. Voor wat betreft de aankleding en opstelling gaan wij graag in overleg. Het Patioterras is fraai ingericht en heeft een besloten karakter. Deze buitenruimte leent zich ook perfect voor een hippe bruiloft BBQ.

Grote feestzaal Floriade IV: combinatie II en III vanaf 150 personen

Er is speciaal voor bruiloftsfeesten vanaf 150 personen een grote feestzaal aanwezig. Hotel Villa Flora combineert in dat geval de bruiloft zalen Floriade II en III. Dat betekent dat er twee dansvloeren zijn net als twee bars en eventueel het Patioterras. Voor alle ruimtes geldt dat er sprake is van wifi en airconditioning. Wij scheppen graag de beste omstandigheden om er voor jullie en de bruiloftsgasten een fantastisch feest van te maken.

Bruiloftsfeest met arrangement

Het is op allerlei manieren mogelijk om invulling te geven aan het bruiloftsfeest. Bijvoorbeeld door het huren van een bruiloft zaal te combineren met een arrangement. Zo is het onder meer mogelijk om het huwelijksfeest met een diner te combineren. De feestavond is dan helemaal compleet. Wil je het wat losser houden, maar je gasten wel van eten voorzien? In dat geval is het ook mogelijk om voor een arrangement met een buffet te kiezen. Hebben jullie zelf wat in gedachten? Neem gewoon contact op om de mogelijkheden voor het huren van de bruiloft zaal met arrangement te bespreken. Liever geen diner? Dan is het wellicht een leuke optie om je huwelijksfeest te combineren met een uitgebreid borrelarrangement.

Bruiloftsgasten hotelkamerHotelkamer voor bruiloftsgasten die willen overnachten

Zijn er bruiloftsgasten die van ver komen? Het is mogelijk om aansluitend aan het bruiloftsfeest bij ons te overnachten. Wij hebben verschillende type kamers beschikbaar, zoals familiekamers, tweepersoonskamers en eenpersoonskamers. Zo hoeven je gasten na afloop van het spetterende feest in onze bruiloft zaal niet meer ver te reizen.

Neem contact op voor meer informatie of om direct de bruiloft zaal van je keuze te huren. Wij zijn telefonisch te bereiken op +31(0)252 515 100. Of laat je telefoonnummer achter dan bellen wij jou. Je mag ook een email sturen naar info@hotelvillaflora.nl. Hotel Villa Flora is overigens gevestigd aan de Hoofdstraat 55 in Hillegom.