Corona Maatregelen

Komt u weer gezellig bij ons langs voor de koffie, lunch, diner of een lekker drankje?

Ja, U leest het goed! Vanaf 1 juni 12.00 uur gaan wij weer open met het restaurant en het terras! Wij kunnen niet wachten om u weer te zien.

Hoe gaan wij zorgen dat iedereen veilig binnen kan zitten in ons restaurant?

Wij mogen in totaal in ons restaurant maximaal 30 gasten ontvangen. Wij hebben daarom ons restaurant zo aangepast dat wij de 1,5 meter tussen de
tafels kunnen handhaven. De gehele dag hebben wij een maximum van 30 gasten. Ook voor de koffie of alleen een drankje zult u moeten reserveren, dat kan de gehele dag en avond, mits er plaats is.

Lunch

Wij horen van veel gasten dat zij niet kunnen wachten om weer bij ons langs te komen in het restaurant en om iedereen de kans te geven gezellig langs te komen gaan we in 2 tijdszones werken voor de lunch. Dit betekent dat uw tafel 2 uur beschikbaar is om te genieten van de lunch. De tijdzones zijn van 11:00 tot 13:00 uur en van 13:15 tot 15:00. Wij mogen maximaal 2 personen aan een tafel plaatsen, tenzij het gaat om personen uit hetzelfde huishouden. Meer dan 2 personen aan één tafel zijn uitsluitend toegestaan als dit personen betreft die een gezamenlijke huishouding vormen. Wij zullen hier streng op gecontroleerd worden en zullen ons hier dan ook aan houden

Terras

Ons terras mag ook weer open! Ook op het terras moeten wij ons houden aan de 1,5 meter afstand tussen tafels en uiteraard letten wij hier goed op. Ook hier gelden de regels van 2 personen aan 1 tafel, meer personen mag mits uit 1 huishouden. Reserveren voor het terras is niet nodig. Maar in Nederland is niks zo veranderlijk als het weer, helaas is het zo dat als het gaat regenen, we waarschijnlijk geen plek binnen vrij hebben voor onze terrasgasten.

Diner

Betreffende het diner, ook hier hebben wij plek voor maximaal 30 gasten. En werken we in 2 tijdzones. U kunt een tafel reserveren tussen 16.00 en 19.00 uur of na 19.00 uur. De dagschotels serveren we alleen in de tijdzone tussen 16.00 en 19.00 uur. Uiteraard mag u dan ook van de kaart eten maar na 19.00 uur kunt u alleen maar van de kaart eten. Wil je komen borrelen? Ook daarvoor geldt reserveren verplicht. Wij raden aan om op de avond zelf te bellen want dan hebben wij meer zicht op de tafels die eventueel vrij komen.

Blijven wij doorgaan met bezorgen?

Jazeker! Wij blijven nog steeds onze maaltijden bezorgen op alle dagen van de week!. Zo kunnen wij voor iedereen die thuis van onze maaltijden wil genieten dit nog steeds mogelijk maken.

Reserveren kan alleen telefonisch! En is verplicht.

Omdat we u enkele vragen moeten stellen betreffende de samenstelling van uw gezelschap. Wij houden ons aan de gestelde regels zoals het handhaven van de 1,5 meter, het desinfecteren van de handen bij binnenkomst, het grondig reinigen van tafels & stoelen en kaarten na wisseling van gasten, het stellen van de controlevragen bij ontvangst van gasten.

U bent weer welkom!