Feestweek Hillegom in Villa Flora

Feestweek Hillegom in Villa Flora met muziekband in samenwerking met de harddraverij vereniging. Wij vieren de feestweek Hillegom van zaterdag 10 september tot en met zondag 18 september in ons mooie dorp.

De traditionele opening van feestweek Hillegom

De traditionele opening op donderdagavond in de Hoftuin en de vrijdagavond activiteiten zijn verplaatst.

Zaterdag 10 September zijn er in de nieuwe Hoftuin, de Hoofdstraat en het Pompplein de hele dag door leuke activiteiten voor jong en oud. Een koffieconcert, muziek, dans, foodtrucks, knutselen, tekenen, ponyrijden, een DJ, het wordt een heel gezellige dag. Hillegomse zangers zullen van 17.00 uur tot 20.00 uur de start van deze feestweek inluiden.

De stratenloop en het klaverjassen van de eerste vrijdagavond zijn in de week avonden opgenomen en “Gezellig in de Hoftuin” zal op de eerste zaterdag plaatsvinden. Het voordeel van deze wijziging is dat op zaterdag de kinderen met de traditionele spelletjes in de Hoftuin allemaal mee kunnen doen en geen rekening hoeven te houden met bedtijd wat op de donderdagavond wel het geval was.

Feestweek Hillegom – de hand op de knip

Als vereniging hebben we ervoor gekozen de hand op de knip te houden – ook wij moeten op de kleintjes letten – en daarom hebben we voor sommige activiteiten het prijzengeld, bekers en andere prijzen aangepast. Op de kermis kaartjes gaan we niet bezuinigen, die zijn zo in trek bij onze kleinere inwoners, dat houden we graag zo, maar je krijgt ze niet zomaar, je moet er wel wat voor doen!!

De feestweek en alle activiteiten kosten veel geld, en we zijn daarom nog steeds heel erg blij en zeer dankbaar met alle sponsors die deze feestweek mede mogelijk maken, sommige al vele jaren lang.Ik wens u heel veel plezier in de komende feestweek – neem ons programma goed in u op – en zie u graag bij de vele activiteiten als deelnemer of als toeschouwer

Programma feestweek Hillegom

15 september is er bridge
16 September vindt de prijsuitreiking plaats
17 september is er bingo