Feestzaal huren

Feestzaal huren in Hillegom

Wilt u een feest gaan organiseren in Hillegom? Dan is een feestzaal huren bij Hotel Villa Flora de uitkomst! Of u nu een huwelijksfeest, receptie, verjaardagsfeest of personeelsfeest wil organiseren op ieder feest kunnen de zalen worden afgestemd.

Van dansvloer tot bar de feestzalen van Hotel Villa Flora zijn modern ingericht en voorzien van alle gemakken. Niet alleen kunnen er dranken geserveerd worden, maar ook WiFi en airconditioning is aanwezig.

Van feestzaaltje tot feestzaal

In totaal beschikken we over 3 zalen die gehuurd kunnen worden. Wil je een feestzaaltje huren voor meer dan 20 personen dan zijn onze feestzalen Floriade 2 en Floriade 3 aan te bevelen. Geeft u een groot feest dan is Floriade 4 een goede keuze. Deze is geschikt voor meer dan 150 personen.

Vragen en/of reserveren?

Feestzaal huren?
Bel Naomie op +31 (0)252 515 100

Feestzaal in combinatie met arrangement

Een feestzaal huren kan bij ons ook in combinatie met diverse arragenementen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor; een borrelarrangement, buffetarrangement, feestavond inclusief diner en meer. Bekijk de arrangementen voor feestzalen op de zaal arrangementen pagina of neem contact op voor meer informatie.

360 graden impressie van zaal Floriade 4

Bekijk één van onze feestzalen hieronder in 3D, wandel door Hotel Villa Flora met de pijlen en kijk om je heen. Wil je deze feestzaal huren? Reserveer hem dan nu op de pagina: Feestzaal Floriade 4

Flexibel inzetbaar voor uw feest

Wilt u graag de dansvloer vrij hebben en er een feestje van maken? Geen probleem! Of juist liever tafels en stoelen? We zijn flexibel en zorgen ervoor dat de feestzaal zoveel als mogelijk ingericht wordt volgens uw wensen.

Extra ruimte nodig? Het is ook mogelijk om naast een feestzaal ook het Grand Café erbij te huren. Of boek een zaal in combinatie met het patioterras.

Feestzaal reserveren?

Vragen en/of reserveren?

Reserveer een feestzaal zodat u zeker weet dat u hem kunt huren op de datum die u wenst.
Bel Naomie op +31 (0)252 515 100