Restaurant Villa Flora Hillegom

Sfeervol restaurant in Hillegom? Reserveer nu!

Je kunt altijd bij het restaurant / grand café van Hotel Villa Flora in Hillegom langsgaan voor een hapje en een drankje. Ook voor het houden van een feest, huwelijk of vergadering zijn er diverse zalen en feestzalen te huur. Je kunt eenvoudig online een tafel reserveren.

Heerlijk ontbijten in Grand café Hillegom

Bij Hotel Villa Flora in Hillegom kun je ook heerlijk ontbijten. In ons Grand Café word je ontvangen in een huiselijke omgeving waar de vriendelijke medewerkers maar al te graag een praatje met je willen maken. Geniet van het ontbijtbuffet met diverse soorten brood en beleg, vers fruit, yoghurt, koffie, thee en vruchtensappen.

Divers aanbod eten en drinken op de a la carte

Van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat kun je in ons Restaurant terecht voor een lekker kopje koffie of een goed glas wijn. Een lekkere clubsandwich om te lunchen en als je wilt dineren kan dat aan de hand van onze wisselende dagschotels of heerlijke a la carte gerechten.

Bekijk het menu

Een speciale knusse kinderhoek

Niks is er leuker dan met de kinderen op stap te gaan en even wat te eten. Dit is bij Hotel Villa Flora ook mogelijk. In ons Grand Café is voor de kinderen een speciale knusse kinderhoek gemaakt, waar zij met kleurplaten, speeltjes en boeken aan de slag kunnen. Ens als zij willen eten is er de keuze uit speciale kindergerechten.

Feestje? Vier het in één van onze zalen!

Wil je een feestje organiseren, dan kan dit prima bij Villa Flora. Wij hebben verschillende ruimtes beschikbaar waar je in gezelschap kunt verblijven en kunt genieten van de sfeer van Hotel Villa Flora.
Om je feest helemaal naar wens te maken hebben wij verschillende arrangementen, zo is er voor ieder wat wils.

Villa Flora Cadeaubon

Ben je op zoek naar een origineel cadeau, denk dan eens aan een cadeaubon van Villa Flora, zo zijn er bijvoorbeeld cadeaubonnen voor een High Tea, High Wine of Diner. Je kan deze bonnen tegen elk willekeurig bedrag krijgen, vraag de bediening naar de cadeaubon.