Restaurant Villa Flora Hillegom

Reserveer nu direct online

Kerst in Vila Flora

Bekijk het Villa Flora Kerstmenu


In het bloembollendorp Hillegom staat Hotel Villa Flora, in dit hotel zijn er een aantal dingen te doen. Zo kun je in ons Restaurant & Grand Café langs gaan voor een hapje en drankje en voor een feestje, jubileum of vergadering zijn er diverse zalen te huren.

Sfeervol ontbijten in het Grand Café

Om te ontbijten kun je het beste naar Villa Flora Hillegom gaan. In het Grand Café van ons  hotel word je ontvangen in een huiselijke omgeving waar de vriendelijke medewerkers maar al te graag een praatje met je willen maken. Geniet van het ontbijtbuffet met diverse soorten brood en beleg, vers fruit, yoghurt, koffie, thee en vruchtensappen.

Restaurant Hillegom

Divers aanbod eten en drinken op de a la carte. Van ’s morgensvroeg tot ’s avonds laat kun je in ons Restaurant in Hillegom terecht voor een lekker kopje koffie of een goed glas wijn. Een lekkere clubsandwich om te lunchen en als je wilt dineren kan dat aan de hand van onze wisselende dagschotels of heerlijke a la carte gerechten.

Een speciale knusse kinderhoek

Niks is er leuker dan met de kinderen op stap te gaan en even wat te eten. Dit is bij Hotel Villa Flora ook mogelijk. In het Grand Café is voor de kinderen een speciale knusse kinderhoek gemaakt, waar zij met kleurplaten, speeltjes en boeken aan de slag kunnen. Ens als zij willen eten is er de keuze uit speciale kindergerechten.

Feestje? Vier het in één van onze zalen!

Wil je een feestje organiseren, dan kan dit prima bij Villa Flora. Wij hebben verschillende ruimtes beschikbaar waar je in gezelschap kunt verblijven en kunt genieten van de sfeer van Hotel Villa Flora.
Om je feest helemaal naar wens te maken hebben wij verschillende arrangementen, zo is er voor ieder wat wils.

Villa Flora Cadeaubon

Ben je op zoek naar een origineel cadeau, denk dan eens aan een cadeaubon van Villa Flora, zo zijn er bijvoorbeeld cadeaubonnen voor een High Tea, High Wine of Diner. Je kan deze bonnen tegen elk willekeurig bedrag krijgen, vraag de bediening naar de cadeaubon.

Tip: U kunt ook één van de onderstaande arrangementen boeken!

Lunch & Brunch Hillegom

Verschillende Lunch en Brunch Arrangementen

vanaf € 8,25 p.p.
Meer info

Villa Flora voor Thuis

Bestel uw hapjes en salades voor thuis bij Villa Flora

vanaf € 1,10
Meer info

High Wine Hillegom

Geniet tijdens de High Wine Hillegom van verschillende wijnen begeleid door een bijpassend gerechtje.

Vanaf € 22,50
Meer info
high tea hillegom

High Tea Hillegom

Geniet tijdens de High Tea Hillegom van marsepeinkasteeltjes, slagroomsoesjes, bonbons van Pierre, sandwiches en huisgemaakte quiches.

Vanaf € 14,50 per persoon
Meer info