Zakelijk overnachten

Wilt u zakelijk overnachten in een persoonlijke omgeving? Of zoekt u voor uw zakenrelaties of personeel een zakelijk hotel met een fijne ambiance? Hotel Villa Flora in Hillegom zorgt voor een verblijf in een gezellige en warme omgeving met persoonlijke aandacht. Het is prettig om tijdens een zakenreis of na het werk in de regio echt even tot rust te komen. Een persoonlijke begroeting en aandacht maakt bovendien net even het verschil om het verblijf aangenamer te maken. Voor een zakelijke overnachting heten wij u daarom van harte welkom in Hotel Villa Flora.

Zakelijke overnachting met uitgebreide service

Villa Flora heeft voor gasten die zakelijk overnachten een uitgebreide service beschikbaar. Zo maakt u bijvoorbeeld gebruik van onze handige wekservice. Of laat u uw pak stomen via onze stomerijservice. Ook voorzien wij in een taxiservice om snel en comfortabel op uw plek van bestemming te komen. Of komt u met uw eigen auto naar ons zakelijk hotel? In dat geval is het handig om te weten dat wij voor u een gratis parkeerplaats beschikbaar hebben.

Via de receptie is het mogelijk om van allerlei diensten gebruik te maken. Zo is het mogelijk om een strijkijzer bij de receptie af te halen om uw kleding mooi glad te strijken. De uitgebreide service voor zakelijk overnachten in een van onze hotelkamers vormt onderdeel van de totaalbeleving die wij bieden. Uiteraard voorzien wij u met wifi gratis toegang tot internet. Dat is ideaal als u op uw hotelkamer of elders in het hotel nog even aan het werk wilt. Of als u vrijetijdsinvulling van internet gebruik wenst te maken.

  • – Gratis wifi
  • – Gratis parkeren
  • – Stomerijservice
  • – Taxiservice
  • – Wekservice

Zakelijk overnachten met ontbijt, lunch en diner in sfeervol restaurant

De dag in Hotel Villa Flora begint na het zakelijk overnachten met een lekker ontbijt in een huiselijke omgeving. Het ontbijt bestaat uit een ontbijtbuffet met allerlei soorten brood en beleg. Neem er een kopje thee, koffie of een sapje bij en wat fruit om het ontbijt compleet te maken. Onze medewerkers staan bij het ontbijtbuffet voor u klaar en zijn altijd in voor een gezellig praatje. Hiermee begint de dag alvast goed en heeft u meteen volop energie om aan het werk te gaan.

Het ontbijt is een van de maaltijden van de dag die wij aanbieden. Daarnaast is het mogelijk om in ons sfeervolle restaurant te lunchen. Uiteraard bieden wij u voor een zakelijke overnachting eveneens de mogelijkheid om uitgebreid te dineren. Of om even snel een hapje te eten als u het nog druk heeft.

Ons zakelijk hotel beschikt over een eigen sfeervol Grand Café, waar het ook mogelijk is om gewoon even een kopje koffie te drinken. Of om van een goed glas wijn te genieten. Komt u bij ons lunchen tussen de werkzaamheden door? Proef dan eens van onze heerlijke clubsandwich. Voor het diner bieden wij de keuze tussen wisselende dagschotels en een á la carte menu. Ons Grand Café is gezellig ingericht met een knusse open haard. Neem plaats aan de leestafel om even de krant door te nemen. Of zak ontspannen weg in een van onze loungemeubels. De avond even afsluiten in ons zakelijk hotel? Dat kan prima door even aan de bar plaats te nemen en praatje te maken met de barmedewerker.

Zakelijk hotel ook voor zakelijke bijeenkomsten

Wilt u een zakelijke overnachting combineren met een zakelijke bijeenkomst? Of bent u op zoek naar een vergaderaccommodatie zonder overnachting? Hotel Villa Flora beschikt over verschillende sfeervolle zalen die een ideale omgeving vormen om te vergaderen. Of om een presentatie te houden of om een conferentie te organiseren. Onze zakelijke zalen voorzien zowel in mogelijkheden voor kleine als grote groepen. In combinatie met het zakelijk gebruik van een van onze zalen is het mogelijk in de catering te voorzien. Bijvoorbeeld met een lunch of met een diner of beide. Ook voor bedrijfsfeesten bieden wij allerlei leuke invullingen met verschillende bedrijfsarrangementen. Bijvoorbeeld een bedrijfsfeest gecombineerd met een walking diner of met een uitgebreid borrelarrangement.

Waarom voor Hotel Villa Flora kiezen?

Hotel Villa Flora is voor zakelijk overnachten de beste keuze als u prijs stelt op persoonlijke aandacht en een huiselijke sfeer. De sfeervolle ambiance en het gezellige karakter is overal in ons zakelijk hotel te ervaren. Wij maken met de aandacht voor onze zakelijke gasten het onderscheid. Bovendien voorziet ons hotel in alle belangrijke diensten die de basis vormen voor een aangenaam, praktisch en comfortabel verblijf. Villa Flora is centraal gelegen en vanuit Hillegom zijn andere plaatsen in de omgeving gemakkelijk te bereiken. Bijvoorbeeld Lisse, Haarlem, Zandvoort, Hoofddorp en Amsterdam Schiphol.

Reserveer online of bel met Naomie voor meer informatie

Wilt u meer informatie over zakelijk overnachten of voor het organiseren van een zakelijke bijeenkomst? Bel met Naomie van onze receptie op +31(0)252 515 100. Of maak online een reservering voor een zakelijke overnachting in Hotel Villa Flora.

Reservering maken