Grand Café Villa Flora Hillegom

Reserveer nu direct online

In het bloembollendorp Hillegom staat Hotel Villa Flora, in dit hotel zijn er een aantal dingen te doen. Zo kun je in ons Grand Café langs gaan voor een hapje en drankje en voor een feestje, jubileum of vergadering zijn er diverse zalen te huren.

Sfeervol ontbijten in het Grand Café

Om te ontbijten kun je het beste naar Villa Flora Hillegom gaan. In ons Grand Café van ons  hotel word je ontvangen in een huiselijke omgeving waar de vriendelijke medewerkers maar al te graag een praatje met je willen maken. Geniet van het ontbijt a la carte waar u een keuze kunt maken uit diverse ontbijt gerechten die vers voor u bereid worden! Alle gerechten zijn inclusief koffie/thee en verse jus. 

Grand Café Hillegom

Divers aanbod eten en drinken op de a la carte. Van ’s morgensvroeg tot ’s avonds laat kun je in ons Grand Café in Hillegom terecht voor een lekker kopje koffie of een goed glas wijn. 

Een speciale knusse kinderhoek

Niks is er leuker dan met de kinderen op stap te gaan en even wat te eten of drinken. Dit is bij Hotel Villa Flora ook mogelijk. In ons Grand Café is voor de kinderen een speciale knusse kinderhoek gemaakt, waar zij met kleurplaten, speeltjes en boeken aan de slag kunnen. En als zij willen eten is er de keuze uit diverse kindergerechten.

Villa Flora Cadeaubon

Ben je op zoek naar een origineel cadeau, denk dan eens aan een cadeaubon van Villa Flora, zo zijn er bijvoorbeeld cadeaubonnen voor een High Tea, High Wine of Diner. Je kan deze bonnen tegen elk willekeurig bedrag krijgen, vraag de bediening naar de cadeaubon.

Tip: U kunt ook één van de onderstaande arrangementen boeken!

High Wine Hillegom

Geniet tijdens de High Wine Hillegom van verschillende wijnen begeleid door een bijpassend gerechtje.

Vanaf € 23,00 p.p.
Meer info
restaurant hillegom

Menu ome Job

Diner vanaf 12 personen

€28,50 P.P
Meer info

High Beer Hillegom

Geniet tijdens de High Beer Hillegom van diverse speciale biersoorten geserveerd met bijpassende gerechtjes.

Vanaf € 23,00
Meer info
Grand cafe

Menu Tante Cor

Diner vanaf 12 Personen

€26,50 P.P
Meer info
restaurant hillegom

Menu ome Wim

Diner vanaf 12 personen

€34,- P.P
Meer info

High Tea Hillegom

Geniet tijdens de High Tea Hillegom van marsepeinkasteeltjes, slagroomsoesjes, bonbons van Pierre, sandwiches en huisgemaakte quiches.

Vanaf € 14,95 per persoon
Meer info